BIO 55 G75 1F Grup de pompare

Grup de pompare izolat pentru sisteme de încălzire cu cazan pe combustibil solid, fară rezervor de acumulare şi preparare ACM.

Cod 17502
Disponibilitate
în stoc
Etichetă BIO 55 G75 1F
Racord 1"
Cod 17502
Unități buc.
Ambalare vrac
Dimensiuni ambalaj 70 x 38 x 25 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 11 kg

Descriere

Grup de pompare Regulus BIO 55 G75 1F

 

Grupul de pompare Regulus BIO 55 G75 1F oferă protecție avansată pentru cazane. Este un grup de pompare izolat, pentru sisteme de încălzire cu cazan pe combustibil solid, fără rezervor de acumulare şi preparare ACM (apă caldă menajeră).

Grupuri de pompare

Grupurile de pompare îndeplinesc aceleași cerințe pentru protecția cazanului ca și termoventilele TSV. În plus, ele permit o instalare facilă deoarece sunt pre-echipate cu pompe de recirculare pentru centrală și pentru sistemul de încălzire, precum și cu alte componente. 
Grupurile de pompare CS TSV – atât pentru returul cazanelor cât și pentru sistemul de încălzire - implică instalarea unor componente suplimentare pentru funcționarea corespunzătoare a instalației de încălzire și preparare ACM (apă caldă menajeră). Acestea reduc atât timpul cât și costul procedurii de instalare. 

Avantaje

Grupurile de pompare sunt componente esențiale în sistemele de încălzire, oferind o serie de avantaje semnificative pentru eficientizarea și protecția instalației. În primul rând, ele îndeplinesc funcții similare termoventilelor TSV în ceea ce privește protecția cazanului, asigurând un control eficient al temperaturii și prevenind fenomenele de condensare sau supraîncălzire.

Avantajele grupurilor de pompare includ:

  1. Instalare Facilă: Sunt pre-echipate cu pompe de recirculare pentru centrală și sistemul de încălzire, precum și cu alte componente necesare, ceea ce simplifică semnificativ procesul de instalare și reduce timpul necesar punerii în funcțiune.
  2. Protecție Eficientă: Asigură o protecție consistentă și fiabilă a cazanului și a întregului sistem de încălzire, menținând o funcționare optimă și prelungind durata de viață a echipamentului.
  3. Eficiență și Economie: Prin automatizarea proceselor și optimizarea circulației apei, grupurile de pompare contribuie la reducerea consumului de energie și, implicit, la scăderea costurilor operaționale.
  4. Compatibilitate Extinsă: Pot fi utilizate atât pentru returul cazanelor cât și pentru sistemul de încălzire, oferind flexibilitate în proiectarea și adaptarea sistemului la diverse nevoi de încălzire și preparare a apei calde menajere.
  5. Reducerea Costurilor de Instalare: Pre-echiparea cu componente necesare și designul integrat minimizează necesitatea unor componente suplimentare și reduce costurile asociate instalării și punerii în funcțiune.

În concluzie, grupurile de pompare reprezintă o soluție avansată și eficientă pentru menținerea performanței și durabilității sistemelor de încălzire, oferind beneficii semnificative în termeni de protecție, eficiență și ușurință în instalare. Acestea sunt o alegere inteligentă pentru orice instalație modernă de încălzire și preparare a apei calde menajere.

Specificații tehnice Grup de pompare Regulus BIO 55 G75 1F

Consultă specificațiile tehnice ale Grupului de pompare Regulus BIO 55 G75 1F în partea de sus a paginii.