Chimicale, lichide

Fiecare utilizator se așteaptă ca sistemul de încălzire să aibă o durată îndelungată de utilizare și fără defecțiuni. Problemele sunt adesea cauzate de impurități care apar chiar și în sisteme noi de încălzire și a depunerilor de calcar pe suprafațele de schimb ale unui boiler de preparare ACM.  

Cea mai bună modalitate de prevenire a acestor probleme este spălarea inițială a instalației, verificarea calității apei și folosirea agenților de protecție. Dacă un schimbător de căldură sau o altă componentă a unui sistem de încălzire este colamatată cu impurități sau depuneri de calcar, nu este neapărat necesară înlocuirea acesteia. Curățarea componentei poate fi efectuată cu ajutorul unei pompe de curățire și a unor chimicale speciale care ajută la curățarea și dizolvarea depunerilor.  

După o anumită perioadă de funcționare a centralelor, se depun impurități pe schimbătorul de căldură (partea de fum). Acest fapt diminuează apacitatea de transfer termic și implicit scade eficiența funcționării centralei. Curățirea poate fi efectuată cu ajutorul chimicalelor pentru căile de fum.   

pagină: 1
Picture: Metano Therm spray
pentru cură?irea schimbătoarelor de căldura din camera de ardere a centralelor, 400ml
în stoc
Cod: 1977
pagină: 1