Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 P

Rezervor acumulare cu serpentină din inox pentru preparare ACM, pentru stocarea ?i distribu?ia ulterioară a

Cod 14175
Disponibilitate
în stoc
Etichetă HSK 600 P
Număr schimbătoare de căldură 1
Clasă de eficiență energetică nuse aplică
Separator metalic da
Volum total 560 l
Diametru 650 mm
Cod 14175
Unități buc.
Ambalare palet
Dimensiuni ambalaj 80 x 206 x 85 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 119 kg

Descarcă

Leaflet| Deschide (PDF 345 kB)
Technical Data Sheet| Deschide (PDF 1,3 MB)

Descriere

Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 P

Rezervorul de acumulare Regulus HSK 600 P este un rezervor de acumulare căldură cu ACM (apă caldă menajeră).

Regulus HSK 600 P este un acumulator de căldură cu serpentină din inox pentru prepararea ACM și separator metalic (utilizabil cu pompe de căldură).

Rezervoare acumulare căldură cu ACM

Rezervoarele de acumulare combinate sunt fabricate fie cu un rezervor acumulare ACM integrat, sau cu un schimbător de căldură pentru încălzirea instantanee a apei. Rezervoarele de acumulare LYRA și VEGA reprezintă un model special, fiind deja echipate cu stații de pompare și robineți. Un astfel de acumulator devine o unitate sofisticată, oferind o serie de soluții pentru economisirea energiei și protejarea mediului. Unele rezervoare sunt echipate cu o placă metalică separatoare ce permite o mai bună stratificare termică în interiorul rezervorului, un aport suficient de apă caldă chiar și atunci când secțiunea inferioară este epuizată pentru încălzire, comutare automată a surselor auxiliare de energie, separat pentru încălzire și pentru ACM, după ce căldura din acumulator este epuizată. 

Rezervoare de Acumulare Regulus HSK

Rezervoarele de Acumulare Regulus HSK cu tablă metalică separatoare și schimbătoare de căldură din

oțel inoxidabil pentru încălzirea continuă a apei sunt proiectate pentru a stoca căldura din sistemele solare termice și fotovoltaice, pompele de căldură, șeminee cu serpentină și alte surse de căldură.

Schimbătorul de căldură integrat din oțel inoxidabil asigură o alimentare confortabilă cu apă caldă, prevenind formarea bacteriilor Legionella. Apa fierbinte este încălzită eficient de toate sursele conectate.

Împărțirea interioară în două secțiuni nu numai că aduce o eficiență mai mare a surselor alternative, dar asigură și o alimentare suficientă cu apă caldă chiar și atunci când secțiunea inferioară a depozitului termic este epuizată de încălzirea spațiului.

Specificații tehnice Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 P

Consultă specificațiile tehnice ale Rezervorului de acumulare Regulus HSK 600 P în partea de sus a paginii.