Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 PR

Rezervor acumulare cu serpentină inox pt.preparare ACM. Rezervorul e echipat cu o serprentină pt. conectare solar ce p

Cod 14187
Disponibilitate
în stoc
Etichetă HSK 600 PR
Număr schimbătoare de căldură 2
Clasă de eficiență energetică nuse aplică
Separator metalic da
Volum total 553 l
Diametru 650 mm
Suprafață schimbător 2,4 m²
Cod 14187
Unități buc.
Ambalare palet
Dimensiuni ambalaj 80 x 207 x 85 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 171 kg

Descarcă

Leaflet| Deschide (PDF 345 kB)
Technical Data Sheet| Deschide (PDF 1,7 MB)
Thermal Store Manual| Deschide (PDF 2,4 MB)

Descriere

Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 PR

Rezervorul de acumulare Regulus HSK 600 PR este un rezervor de acumulare căldură cu ACM (apă caldă menajeră).

Regulus HSK 600 PR este un acumulator de căldură cu serpentină din inox pentru prepararea ACM și separator metalic și schimbător de căldură pentru solar.

Rezervoare acumulare căldură cu ACM

Rezervoarele de acumulare combinate sunt fabricate fie cu un rezervor acumulare ACM integrat, sau cu un schimbător de căldură pentru încălzirea instantanee a apei. Rezervoarele de acumulare LYRA și VEGA reprezintă un model special, fiind deja echipate cu stații de pompare și robineți. Un astfel de acumulator devine o unitate sofisticată, oferind o serie de soluții pentru economisirea energiei și protejarea mediului. Unele rezervoare sunt echipate cu o placă metalică separatoare ce permite o mai bună stratificare termică în interiorul rezervorului, un aport suficient de apă caldă chiar și atunci când secțiunea inferioară este epuizată pentru încălzire, comutare automată a surselor auxiliare de energie, separat pentru încălzire și pentru ACM, după ce căldura din acumulator este epuizată. 

Rezervoare de Acumulare Regulus HSK

Rezervoarele de Acumulare Regulus HSK cu tablă metalică separatoare și schimbătoare de căldură din oțel inoxidabil pentru încălzirea continuă a apei sunt proiectate pentru a stoca căldura din sistemele solare termice și fotovoltaice, pompele de căldură, șeminee cu serpentină și alte surse de căldură.

Schimbătorul de căldură integrat din oțel inoxidabil asigură o alimentare confortabilă cu apă caldă, prevenind formarea bacteriilor Legionella. Apa fierbinte este încălzită eficient de toate sursele conectate.

Împărțirea interioară în două secțiuni nu numai că aduce o eficiență mai mare a surselor alternative, dar asigură și o alimentare suficientă cu apă caldă chiar și atunci când secțiunea inferioară a depozitului termic este epuizată de încălzirea spațiului.

Specificații tehnice Rezervor de acumulare Regulus HSK 600 PR

Consultă specificațiile tehnice ale Rezervorului de acumulare Regulus HSK 600 PR în partea de sus a paginii.