Izolație Regulus SE pentru HSK 390 PR

Cod 18723
Disponibilitate
în stoc
Etichetă IZOLACE HSK 390 PR SE
Cod 18723
Unități buc.
Ambalare folie PE
Dimensiuni ambalaj 191 x 126 x 27 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 19 kg

Descarcă

Descriere

Izolație Regulus SE pentru HSK 390 PR

Izolația Regulus SE pentru HSK 390 PR este un set de izolații pentru rezervorul de acumulare căldură cu ACM Regulus și include izolații pentru partea inferioară și superioară.

Caracteristici Rezervoare de Acumulare Regulus HSK

Rezervoarele de Acumulare căldură cu ACM Regulus HSK cu tablă metalică separatoare și schimbătoare de căldură din oțel inoxidabil pentru încălzirea continuă a apei sunt proiectate pentru a stoca căldura din sistemele solare termice și fotovoltaice, pompele de căldură, șeminee cu serpentină și alte surse de căldură.

Schimbătorul de căldură integrat din oțel inoxidabil asigură o alimentare confortabilă cu apă caldă, prevenind formarea bacteriilor Legionella. Apa fierbinte este încălzită eficient de toate sursele conectate.

Împărțirea interioară în două secțiuni nu numai că aduce o eficiență mai mare a surselor alternative, dar asigură și o alimentare suficientă cu apă caldă chiar și atunci când secțiunea inferioară a depozitului termic este epuizată de încălzirea spațiului.

 

Regulus furnizează seturi complete de izolații (inclusiv izolații pentru partea inferioară), de înaltă calitate. Astfel se poate atinge clasa de eficiență energetică C.

Specificații tehnice Izolație Regulus SE pentru HSK 390 PR

Consultă specificațiile tehnice ale Izolației Regulus SE pentru HSK 390 PR în partea de sus a paginii.