PG 500 Compact Sursă de alimentare UPS cu baterii incorporate

Sursă de alimentare UPS pentru pompele de recirculare. În cazul unei întreruperi de curent, sursa de alimentare UPS va asigura r

Cod 16214
Disponibilitate
în stoc
Etichetă PG 500 COMPACT
Cod 16214
Unități buc.
Ambalare cutie
Dimensiuni ambalaj 19,5 x 41 x 28 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 11,5 kg

Descarcă

Product sheet| Deschide (PDF 215 kB)
Technical Data Sheet| Deschide (PDF 149 kB)
Manual| Deschide (PDF 1,2 MB)

Descriere

Sursă de alimentare UPS PG 500 Compact cu baterii încorporate

 

Sursa de alimentare UPS PG 500 Compact cu baterii încorporate este un UPS compact pentru pompele de recirculare în sistemele pe combustibil solid.

UPS-uri

UPS-urile pentru cazanele pe combustibil solid au ca obiectiv alimentarea pompei de recirculare în cazul unei întreruperi de energie electrică. Aceasta asigură răcirea cazanului și previne supraîncălzirea acestuia. UPS-urile sunt livrate împreună cu o baterie specială, care spre deosebire de cea auto, este construită să asigure curent de intensitate mai mică pe o perioadă mai îndelungată.

Sursa de alimentare UPS PG 500 Compact

Sursa de alimentare UPS PG 500 Compact reprezintă o soluție avansată de siguranță și eficiență pentru sistemele ce necesită o alimentare constantă și fiabilă. Echipată cu baterii integrate, acest model asigură o capacitate totală impresionantă de 18 Ah, oferind o putere maximă de ieșire de 600W. Unul dintre aspectele cheie ale acestei unități este ieșirea sa sub forma unei unde sinusoidale modificate, optimizată pentru a imita cât mai fidel energia electrică de rețea.

În plus, PG 500 Compact este perfect adaptat pentru utilizarea cu pompe de recirculare dotate cu modulație PWM (Pulse Width Modulation), permițând o reglare fină a vitezei de funcționare și a consumului energetic. Acest lucru îl face extrem de versatil și eficient în menținerea unei funcționări stabile și sigure a pompei de recirculare, chiar și în condiții de întrerupere a alimentării cu energie electrică.

Prin urmare, Sursa de alimentare UPS PG 500 Compact se dovedește a fi o componentă esențială în prevenirea supraîncălzirii cazanelor pe combustibil solid, garantând protecție maximă și continuitate în alimentarea cu energie.

Specificații tehnice Sursă de alimentare UPS PG 500 Compact cu baterii încorporate

Consultă specificațiile tehnice ale Sursei de alimentare UPS PG 500 Compact cu baterii încorporate în partea de sus a paginii.