Pompă de căldură Regulus EcoAir 410

Pompă de căldură aer-apă, putere încălzire 11.5 kW la A7/W35, temperatură maximă pe tur

Cod 12994
Disponibilitate
indisponibil
Etichetă CTC ECOAIR 410
Putere ieșire 11,45 kW
Marca CTC
Cod 12994
Unități buc.
Ambalare vrac
Dimensiuni ambalaj 150 x 135 x 80 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 180 kg

Descarcă

Descriere

Pompă de căldură Regulus EcoAir 410

 

Pompa de căldură Regulus EcoAir 410 este o pompă de căldură de tipul aer – apă.

Pompele de căldură, ca sursă alternativă de energie, constituie o sursă de căldură pentru încălzirea spațiului și prepararea apei calde menajere. Datorită nivelului tehnologic ridicat, sunt considerate surse de căldură echivalente celor tradiționale, însă cu o eficiență în funcționare mult mai ridicată.

Caracteristici pompe de căldură

Motivele principale pentru achiziția unei pompe de căldură sunt:

  • Economii importante de energie
  • Încălzirea confortabilă a spațiului și a ACM (apei calde menajere)
  • Tehnologie cu impact redus asupra mediului

Avantaje pompe de căldură

Avantajele pompelor de căldură Regulus sunt multiple:

  • Economii mari de energie
  • Eficiență energetică ridicată
  • Funcționare foarte silențioasă
  • Calitate de top
  • Parametrii de funcționare excelenți
  • Servicii post - vânzare de calitate
  • Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Tipuri de pompe de căldură

Pompele de căldură sunt disponibile în două variante principale:

Pompe de căldură aer-apă

Pompele de căldură aer-apă utilizează energia din aer. Ultimele modele funcționează chiar și în condiții extreme, la temperaturi exterioare de -22°C. Acestea beneficiază de design compact.

Pompe de căldură sol-apă

Pompele de căldură sol-apă folosesc energia din sol (sunt independente de temperatura ambientală). Acestea extrag energia primară din colectorul primar care poate fi montat vertical (foraje de adâncime) sau orizontal (bucle dispuse orizontal la adâncime mai mare decât cea de îngheț).

Pompe de căldură aer-apă

Pompele de căldură aer-apă își iau energia din aer chiar și atunci când temperatura scade sub -22°C. Energia acumulată la temperaturi scăzute este ”pompată” la o temperatură ridicată și apoi transferată în apa de încălzire. Energia electrică este consumată doar pentru a asigura funcționarea compresorului și a ventilatorului. O treime din energie este furnizată de pompa de căldură, restul fiind luată din aer. Fiabilitatea și parametrii excelenți ai pompelor de căldură CTC sunt garantate de mii de instalări în climatul dur, scandinavian. 

Specificații tehnice Pompă de căldură Regulus EcoAir 410

Consultă specificațiile tehnice ale Pompei de căldură Regulus EcoAir 410 în partea de sus a paginii.

Eficiență și Suport Specializat

Pentru a ne asigura că beneficiezi de toate avantajele pe care pompa de căldură Regulus EcoAir 410 le oferă, echipa noastră de specialiști este mereu pregătită să-ți ofere suportul necesar, fie că ai întrebări despre instalare, funcționare sau orice alte aspecte tehnice. Pentru orice informații suplimentare sau asistență tehnică, te încurajăm să vizitezi pagina noastră de Contact, unde vei găsi toate detaliile necesare pentru a lua legătura cu noi. Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți asigura o experiență optimă și pentru a te ajuta să maximizezi eficiența energetică și confortul oferit de pompa ta de căldură Regulus EcoAir 410.

Descoperă Beneficiile Pompei de Căldură Aer-Apă

Explorând opțiunile pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuinței tale, pompa de căldură Regulus EcoAir 410 reprezintă o soluție avansată ce îmbină performanța superioară cu economia de energie. Pentru a înțelege mai bine de ce o pompă de căldură aer-apă este alegerea ideală pentru tine, cât costă și de ce ar trebui să alegi Regulus pentru această investiție importantă, îți recomandăm să citești articolul nostru detaliat: De ce să cumperi o pompă de căldură aer-apă, cât costă și de ce să cumperi de la Regulus?. Aici vei găsi informații valoroase care te vor ghida în procesul de selecție, subliniind avantajele pe care le aduce această tehnologie avansată în confortul termic al casei tale.