Silentblock cu diametrul de 60 mm, înălțimea de 40 mm, două şuruburi M10x28

Cod 17019
Disponibilitate
în stoc
Etichetă SILENTBLOK S6040 A M10X28
Cod 17019
Unități buc.
Ambalare vrac
Dimensiuni ambalaj 6,5 x 10 x 6,5 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 0,24 kg

Descriere

Silentblock cu diametrul de 60 mm, înălțimea de 40 mm, două şuruburi M10x28

 

Silentblock cu diametrul de 60 mm, înălțimea de 40 mm, două şuruburi M10x28 reprezintă o piesă de schimb pentru pompe de căldură.

Pompele de căldură, ca sursă alternativă de energie, constituie o sursă de căldură pentru încălzirea spațiului și prepararea apei calde menajere. Datorită nivelului tehnologic ridicat, sunt considerate surse de căldură echivalente celor tradiționale, însă cu o eficiență în funcționare mult mai ridicată.

Caracteristici pompe de căldură

Motivele principale pentru achiziția unei pompe de căldură sunt:

  • Economii importante de energie
  • Încălzirea confortabilă a spațiului și a ACM (apei calde menajere)
  • Tehnologie cu impact redus asupra mediului

Avantaje pompe de căldură

Avantajele pompelor de căldură Regulus sunt multiple:

  • Economii mari de energie
  • Eficiență energetică ridicată
  • Funcționare foarte silențioasă
  • Calitate de top
  • Parametrii de funcționare excelenți
  • Servicii post - vânzare de calitate
  • Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Piese de schimb pentru pompele de căldură

În era preocupărilor ecologice și a eficienței energetice, pompele de căldură reprezintă soluții inovatoare și sustenabile pentru încălzirea clădirilor și a apei calde menajere. Pentru a vă asigura că această tehnologie continuă să funcționeze în parametri optimi și să ofere confortul dorit, investiția în piese de schimb de înaltă calitate este esențială. Aici, la Regulus Romtherm, suntem dedicați să vă oferim o gamă completă de piese de schimb pentru pompele de căldură, pentru a vă ajuta să mențineți eficiența și durabilitatea sistemului vostru de încălzire.

Pompele de căldură sunt dispozitive avansate, alcătuite dintr-o serie de componente complexe care lucrează împreună pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului. Cu timpul și uzura, unele componente pot necesita înlocuire pentru a menține performanța optimă a pompei de căldură. Acesta este momentul în care piesele de schimb intră în scenă.

Piesele de schimb Regulus Romtherm au numeroase avantaje: Calitate Superioară, Compatibilitate Perfectă, Durabilitate și Longevitate, Expertiză Tehnică. Echipa noastră de specialiști în pompe de căldură vă stă la dispoziție cu asistență tehnică și sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți piesele de schimb potrivite și să le instalați corect.

Specificații tehnice Silentblock cu diametrul de 60 mm, înălțimea de 40 mm, două şuruburi M10x28

Consultă specificațiile tehnice ale piesei de schimb Silentblock cu diametrul de 60 mm, înălțimea de 40 mm, două şuruburi M10x28 în partea de sus a paginii.