Solarten super+ Lichid solar

Photo: Solarten super+ Lichid solar
Nu mai este disponibil
Code Produs Disponibilitate
19050
19125
19051
19052

Descriere

Lichid solar Solarten super+

 

Lichidul solar Solarten super+ este antigel pentru panourile solare. SOLARTEN SUPER este un lichid pe bază de mono propilen glicol, utilizarea acestora permițând extinderea garanției pentru sitemele solare Regulus cu panouri plane.

Un sistem solar pentru încălzirea apei (numit și sistem termal-solar) reprezintă o sursă de energie alternativă pentru încălzirea apei calde și poate constitui un aport la încălzire. Este potrivit pentru locuințe rezidențiale dar și pentru clădiri mari.

Caracteristici sistem solar termal

Pe parcursul zilelor însorite din primăvară până în toamnă, un sistem solar bine proiectat va furniza întreaga cantitate de apă menjeră necesară. Pentru completare pe perioada rămasă, se utilizează o sursă adițională (rezistență electrică, centrală pe gaz etc.). Sitemele termal solare pot fi proiectate și pentru aport la încălzire și încălzirea unei piscine cu utilizare sezonieră.

Motivul principal pentru care se achiziționează un sistem solar termal este economia importantă de energie realizată, de ex. economii de 50 - 65 % din costurile anuale pentru încălzirea apei menajere.

Avantaje sistem solar termal

Avantajele sitemelor solar termale Regulus sunt multiple:

  1. Economii importante de energie
  2. Durată de utilizare extrem de lungă
  3. Condiții de preț acesibile
  4. Sisteme solar termale ce pot fi integrate complet în sistemul de încălzire
  5. Suport tehnic de înaltă calitate  
  6. Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Antigel pentru panouri solare

Lichidele sunt destinate transferului energiei solare către un consumator. Lichidele SOLARTEN au proprietăți anti-corozive, sunt ecologice și au un punct de îngheț scăzut, conținând inhibitori și stabilizatori non-toxici ce asigură o mai bună stabilitate termică și o durată de viață mai lungă.  SOLARTEN SUPER este un lichid pe bază de mono propilen glicol, utilizarea acestora permițând extinderea garanției pentru sitemele solare Regulus cu panouri plane.  SOLARTEN HT este un lichid pe bază de glicol pentru siteme solare suprasolicitate termic. Acesta nu trebuie amestecat cu lichidul Solarten Super fluid, utilizarea lui permițând extinderea garanției pentru sistemele termal-solare Regulus cu panouri cu tuburi vidate. 

Specificații tehnice Lichid solar Solarten super+

Consultă specificațiile tehnice ale Lichidului solar Solarten super+ în partea de sus a paginii.