Pachet promotional EA HSK

Code Produs Disponibilitate
20088 Pachet promoțional Regulus EA 408 HSK indisponibil
20090 Pachet promoțional Regulus EA 410 HSK indisponibil
20091 Pachet promoțional Regulus EA 415 HSK indisponibil

Descriere

Pachet promoțional Regulus EA HSK

 

Pachetul promoțional Regulus EA HSK reprezintă un set pentru pompe de căldură On/Off pentru încălzire, cu rezervor de acumulare combinat, încălzire și apă caldă menajeră.

Pompele de căldură, ca sursă alternativă de energie, constituie o sursă de căldură pentru încălzirea spațiului și prepararea apei calde menajere. Datorită nivelului tehnologic ridicat, sunt considerate surse de căldură echivalente celor tradiționale, însă cu o eficiență în funcționare mult mai ridicată.

Caracteristici pompe de căldură

Motivele principale pentru achiziția unei pompe de căldură sunt:

 • Economii importante de energie
 • Încălzirea confortabilă a spațiului și a ACM (apei calde menajere)
 • Tehnologie cu impact redus asupra mediului

Avantaje pompe de căldură

Avantajele pompelor de căldură Regulus sunt multiple:

 • Economii mari de energie
 • Eficiență energetică ridicată
 • Funcționare foarte silențioasă
 • Calitate de top
 • Parametrii de funcționare excelenți
 • Servicii post - vânzare de calitate
 • Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Sistem pentru încălzirea spațiilor și prepararea apei calde menajere

Pachetul promoțional Regulus EA HSK include:

 • Pompă de căldură EcoAir, inclusiv grup de pompare
 • Rezervor de acumulare HSK 390 P cu schimbător de căldură integrat pentru apă caldă menajeră din oțel inoxidabil
 • Controler inteligent IR 14, inclusiv senzor de cameră
 • Rezistențe electrice de încălzire
 • Vas de expansiune pentru încălzire, inclusiv racordul de service
 • Grup de pompare izolat cu vană de mixare pentru sistemul de încălzire

Pompa de căldură este conectată la un rezervor de acumulare combinat care asigură atât încălzirea spațiilor, cât și a apei calde menajere. Rezervorul de acumulare este împărțit de placa metalică în două zone independente din punct de vedere termic. Cel inferior poate fi încălzit până la temperatura necesară doar pentru încălzire. Zona de deasupra plăcii de separare este menținută la temperatura dorită pentru apă caldă menajeră. Această soluție este foarte eficientă în sistemele cu pompe de căldură, deoarece temperatura din secțiunea inferioară poate fi cu câteva zeci de grade °C mai mică decât cea din secțiunea superioară. Încălzirea spațiilor și a apei calde menajere în rezervorul de apă caldă integrat / schimbătorul de căldură este controlată de un controler inteligent care reacționează la temperatura exterioară și la cerințele utilizatorului. Controlerul este echipat standard cu un server web, permițând reglaje ușoare de oriunde.

Specificații tehnice Pachet promoțional Regulus EA HSK

Consultă specificațiile tehnice ale Pachetului promoțional Regulus EA HSK în partea de sus a paginii.

Alege Pachetul Promoțional Ideal

Alege pachetul promoțional Regulus EA HSK pentru a beneficia de o soluție optimă și eficientă de încălzire.

Explorează categoria noastră de Pachete promoționale pentru pompele de căldură pentru a găsi oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Eficiență și Suport Specializat

Pentru a ne asigura că beneficiezi de toate avantajele pe care Pachetul promoțional Regulus EA HSK le oferă, echipa noastră de specialiști este mereu pregătită să-ți ofere suportul necesar, fie că ai întrebări despre instalare, funcționare sau orice alte aspecte tehnice. Pentru orice informații suplimentare sau asistență tehnică, te încurajăm să vizitezi pagina noastră de Contact, unde vei găsi toate detaliile necesare pentru a lua legătura cu noi. Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți asigura o experiență optimă și pentru a te ajuta să maximizezi eficiența energetică și confortul oferit de Pachetul promoțional Regulus EA HSK.

Descoperă Beneficiile Pompei de Căldură

Explorând opțiunile pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuinței tale, Pachetul promoțional Regulus EA HSK reprezintă o soluție avansată ce îmbină performanța superioară cu economia de energie. Pentru a înțelege mai bine de ce o pompă de căldură este alegerea ideală pentru tine, cât costă și de ce ar trebui să alegi Regulus pentru această investiție importantă, îți recomandăm să citești articolul nostru detaliat: De ce să cumperi o pompă de căldură, ce tip, cât costă și de ce să cumperi de la Regulus?. Aici vei găsi informații valoroase care te vor ghida în procesul de selecție, subliniind avantajele pe care le aduce această tehnologie avansată în confortul termic al casei tale.