Pachet promotional EA PS

Code Produs Disponibilitate
20085 Pachet promoțional Regulus EA 408 PS indisponibil
20086 Pachet promoțional Regulus EA 410 PS indisponibil
20087 Pachet promoțional Regulus EA 415 PS indisponibil

Descriere

Pachet promoțional Regulus EA PS

Pachetul promoțional Regulus EA PS reprezintă un set pentru pompe de căldură On/Off pentru încălzire, cu rezervor de acumulare, fără rezervor de apă caldă menajeră.

Pompele de căldură, ca sursă alternativă de energie, constituie o sursă de căldură pentru încălzirea spațiului și prepararea apei calde menajere. Datorită nivelului tehnologic ridicat, sunt considerate surse de căldură echivalente celor tradiționale, însă cu o eficiență în funcționare mult mai ridicată.

Caracteristici pompe de căldură

Motivele principale pentru achiziția unei pompe de căldură sunt:

 • Economii importante de energie
 • Încălzirea confortabilă a spațiului și a ACM (apei calde menajere)
 • Tehnologie cu impact redus asupra mediului

Avantaje pompe de căldură

Avantajele pompelor de căldură Regulus sunt multiple:

 • Economii mari de energie
 • Eficiență energetică ridicată
 • Funcționare foarte silențioasă
 • Calitate de top
 • Parametrii de funcționare excelenți
 • Servicii post - vânzare de calitate
 • Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Sistem de încălzire, fără boiler de apă caldă menajeră

Pachetul promoțional Regulus EA PS include:

 • Pompă de căldură EcoAir, inclusiv grup de pompare
 • PS 200 N+ cu izolație
 • Controler inteligent IR 14, inclusiv senzor de ambient
 • Rezistențe electrice pentr încălzire
 • Vas de expansiune pentru încălzire, inclusiv racordul de service
 • Grup de pompare izolat cu vană de amestec pentru sistemul de încălzire

Pachetul promoțional Regulus EA PS este un set ce include o pompă de căldură pentru încălzire, fără preparare de apă caldă menajeră. Setul este destinat în primul rând înlocuirii cazanelor cu combustibil solid în cazul în care încălzirea apei calde menajere rămâne neschimbată. Cu toate acestea, un rezervor de stocare a apei calde menajere adecvat poate fi adăugat la sistem în orice moment în viitor. Controlerul inteligent asigură funcționarea pompei de căldură, controlează încălzirea clădirii în funcție de temperatura exterioară și de cerințele utilizatorului și este capabil să optimizeze sistemul de încălzire și funcționarea pompei de căldură și în raport cu alte surse (centrale pe combustibil solid sau termoșeminee). Accesul web la controler este un instrument neprețuit pentru setări mai complexe și depanare.

Specificații tehnice Pachet promoțional Regulus EA PS

Consultă specificațiile tehnice ale Pachetului promoțional Regulus EA PS în partea de sus a paginii.

Alege Pachetul Promoțional Ideal

Alege pachetul promoțional Regulus EA PS pentru a beneficia de o soluție optimă și eficientă de încălzire.

Explorează categoria noastră de Pachete promoționale pentru pompele de căldură pentru a găsi oferta care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Eficiență și Suport Specializat

Pentru a ne asigura că beneficiezi de toate avantajele pe care Pachetul promoțional Regulus EA PS le oferă, echipa noastră de specialiști este mereu pregătită să-ți ofere suportul necesar, fie că ai întrebări despre instalare, funcționare sau orice alte aspecte tehnice. Pentru orice informații suplimentare sau asistență tehnică, te încurajăm să vizitezi pagina noastră de Contact, unde vei găsi toate detaliile necesare pentru a lua legătura cu noi. Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți asigura o experiență optimă și pentru a te ajuta să maximizezi eficiența energetică și confortul oferit de Pachetul promoțional Regulus EA PS.

Descoperă Beneficiile Pompei de Căldură

Explorând opțiunile pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuinței tale, Pachetul promoțional Regulus EA PS reprezintă o soluție avansată ce îmbină performanța superioară cu economia de energie. Pentru a înțelege mai bine de ce o pompă de căldură este alegerea ideală pentru tine, cât costă și de ce ar trebui să alegi Regulus pentru această investiție importantă, îți recomandăm să citești articolul nostru detaliat: De ce să cumperi o pompă de căldură, ce tip, cât costă și de ce să cumperi de la Regulus?. Aici vei găsi informații valoroase care te vor ghida în procesul de selecție, subliniind avantajele pe care le aduce această tehnologie avansată în confortul termic al casei tale.