Pompă de căldură Regulus EcoPart 417

Pompă de căldură sol-apă, putere de încălzire 16.76 kW , la B0/W35, temperatură maximă

Cod 12652
Disponibilitate
indisponibil
Etichetă CTC ECOPART 417
Putere ieșire 16.76 kW
Cod 12652
Unități buc.
Ambalare vrac
Dimensiuni ambalaj 60 x 91 x 67 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 168 kg

Descarcă

Fișă de catalog| Deschide (PDF 131 kB)
Technical Data Sheet| Deschide (PDF 1,4 MB)
Manual| Deschide (PDF 1 MB)

Descriere

Pompă de căldură Regulus EcoPart 417

 

Pompa de căldură Regulus EcoPart 417 este o pompă de căldură sol – apă, de tipul EcoPart.

Pompele de căldură, ca sursă alternativă de energie, constituie o sursă de căldură pentru încălzirea spațiului și prepararea apei calde menajere. Datorită nivelului tehnologic ridicat, sunt considerate surse de căldură echivalente celor tradiționale, însă cu o eficiență în funcționare mult mai ridicată.

Caracteristici pompe de căldură

Motivele principale pentru achiziția unei pompe de căldură sunt:

  • Economii importante de energie
  • Încălzirea confortabilă a spațiului și a ACM (apei calde menajere)
  • Tehnologie cu impact redus asupra mediului

Avantaje pompe de căldură

Avantajele pompelor de căldură Regulus sunt multiple:

  • Economii mari de energie
  • Eficiență energetică ridicată
  • Funcționare foarte silențioasă
  • Calitate de top
  • Parametrii de funcționare excelenți
  • Servicii post - vânzare de calitate
  • Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Tipuri de pompe de căldură

Pompele de căldură sunt disponibile în două variante principale:

Pompe de căldură aer-apă

Pompele de căldură aer-apă utilizează energia din aer. Ultimele modele funcționează chiar și în condiții extreme, la temperaturi exterioare de -22°C. Acestea beneficiază de design compact.

Pompe de căldură sol-apă

Pompele de căldură sol-apă folosesc energia din sol (sunt independente de temperatura ambientală). Acestea extrag energia primară din colectorul primar care poate fi montat vertical (foraje de adâncime) sau orizontal (bucle dispuse orizontal la adâncime mai mare decât cea de îngheț).

Pompe de căldură sol-apă

Pompa de căldură sol-apă își ia energia primară dintr-un foraj la adâncime sau dintr-un colector orizontal de suprafață. Unitatea este plasată la interior și conectată la circuitul primar prin intermediul a două distribuitoare. Principalul avantaj îl constituie un COP stabil chiar și la temperaturi foarte scăzute.  

Pompele de căldură sol-apă EcoPart trebuie montate împreună cu un acumulator de energie și un boiler, sau un rezervor combi destinat încălzirii spațiului și apei calde menajere. 

Pompele de căldură sol-apă EcoHeat conțin, pe lângă pompa propriu-zisă, și un rezervor de acumulare multi-energie și un controler inteligent, concentrând astfel toate componenetele ce vin instalate într-o cameră tehnică. Acestea asigură încălzirea, acumularea căldurii și prepararea apei calde menajere de către pompă sau prin utilizarea unei surse auxiliare. 

Specificații tehnice Pompă de căldură Regulus EcoPart 417

Consultă specificațiile tehnice ale Pompei de căldură Regulus EcoPart 417 în partea de sus a paginii.

Eficiență și Suport Specializat

Pentru a ne asigura că beneficiezi de toate avantajele pe care pompa de căldură Regulus EcoPart 417 le oferă, echipa noastră de specialiști este mereu pregătită să-ți ofere suportul necesar, fie că ai întrebări despre instalare, funcționare sau orice alte aspecte tehnice. Pentru orice informații suplimentare sau asistență tehnică, te încurajăm să vizitezi pagina noastră de Contact, unde vei găsi toate detaliile necesare pentru a lua legătura cu noi. Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți asigura o experiență optimă și pentru a te ajuta să maximizezi eficiența energetică și confortul oferit de pompa ta de căldură Regulus EcoPart 417.

Descoperă Beneficiile Pompei de Căldură Sol-Apă

Explorând opțiunile pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuinței tale, pompa de căldură Regulus EcoPart 417 reprezintă o soluție avansată ce îmbină performanța superioară cu economia de energie. Pentru a înțelege mai bine de ce o pompă de căldură sol-apă este alegerea ideală pentru tine, cât costă și de ce ar trebui să alegi Regulus pentru această investiție importantă, îți recomandăm să citești articolul nostru detaliat: De ce să cumperi o pompă de căldură sol-apă, cât costă și de ce să cumperi de la Regulus?. Aici vei găsi informații valoroase care te vor ghida în procesul de selecție, subliniind avantajele pe care le aduce această tehnologie avansată în confortul termic al casei tale.