RC Caleon Unitate de cameră

Cod 17150
Disponibilitate
indisponibil
Etichetă RC CALEON
Cod 17150
Unități buc.
Ambalare cutie
Dimensiuni ambalaj 16 x 6 x 16 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 0,22 kg

Descriere

Unitate de cameră RC Caleon

 

Unitatea de cameră RC Caleon este concepută ca un dispozitiv de control de înaltă eficiență.

Dotată cu funcționalități avansate, aceasta include un senzor de temperatură și unul de umiditate, asigurând o monitorizare precisă și o reglare optimă a condițiilor ambientale. Ecranul tactil intuitiv facilitează o interacțiune ușoară și rapidă, permițând utilizatorilor să ajusteze setările conform preferințelor personale. Conectarea se realizează printr-un sistem cu 4 fire, compatibil exclusiv cu controlerele dotate cu can-bus TRS3 și TRS6K, garantând o integrare fără probleme și o comunicare eficientă între unitatea de cameră și sistemul de control central.

Unitatea de cameră RC Caleon reprezintă o soluție ideală pentru gestionarea avansată a climatului interior, combinând tehnologie de ultimă oră cu ușurința de utilizare.

Controlere

Controlerele sunt menite să controleze funcționarea sistemelor solare și de încălzire. Ele asigură funcționarea facilă și în siguranță a sistemelor având diferite surse de căldură și diferiți consumatori. Oferim o gamă variată de controlere, de la modele de bază la modele complexe pentru controlul sistemelor mari sau a sitemelor cu surse multiple de căldură sau mai mulți consumatori.

Departamentul nostru tehnic este gata să vă ajute să alegeți controlerul potrivit. 

Specificații tehnice Unitate de cameră RC Caleon

Consultă specificațiile tehnice ale Unității de cameră RC Caleon în partea de sus a paginii.