RegulusFLEX - tubulatură flexibilă

Un sitem, nou, avansat de evacuare a gazelor pentru centralele în condensare.  

Această țeavă flexibilă poate fi îndoită și tăiată cu ușurintă în orice loc. După ce se taie la dimensiunea dorită, se va monta un adaptor de trecere de la sistemul flexibil la cel rigid.  Astefel, sistemul poate fi conectat cu orice componentă din sistemul de tubulaturi rigide - coturi, T-uri, adptori etc. În interiorul coșului de fum existent, tubulatura flexibilă se centrează prin utilizarea unor distanțiere iar pe acoperiș se utilizează un element de capăt dedicat, cu o placă de etanșare. Acest lucru permite instalarea facilă și rapidă a tubulaturii de evacuare.

Componentele de bază a sistemului sunt țeava flexibilă și kitul pentru coșul de fum. Kitul pentru coșul de fum include element terminal, cot și distanțiere. Include de asemenea un kit terminal care permite conectarea țevii flexibile cu alte componente ale sistemului. 

Alte componente adiționale pot fi adaugate la sitem: de ex. o țeavă cu gaură inspecție sau alte componente compatibile cu diam. de 80 mm. Pentru a putea utiliza componente adiționale, se poate comanda un alt kit teminal (o priză, o țeavă). Se pot comanda separat și produse individuale din kitul pentru coșul de fum.