Unitate VRC Regulus Sentinel Kinetic Advance SX

Cod 16488
Disponibilitate
indisponibil
Etichetă SENTINEL KINETIC ADVANCE SX
Cod 16488
Unități buc.
Ambalare palet
Dimensiuni ambalaj 80 x 60 x 105 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 41 kg

Descarcă

Fișă tehnică| Deschide (PDF 966 kB)
Product sheet| Deschide (PDF 68,9 kB)

Descriere

Unitate VRC Regulus Sentinel Kinetic Advance SX

Unitatea VRC Regulus Sentinel Kinetic Advance SX este o unitate centrală de ventilație cu recuperare de căldură pentru case familiale.

Un sistem de ventilație cu recuperare de căldură (VRC) este proiectat pentru a asigura schimbul optim de aer într-o clădire, reducând în același timp pierderile de căldură prin ventilație. În casele familiale tradiționale, unde ventilația este asigurată prin grile de aerisire, pierderile de căldură prin ventilație reprezintă până la 40% din pierderile totale de căldură per clădire.    

Caracteristici Sistem de ventilație cu recuperare de căldură

Casele pasive, precum și cele cu consum redus de energie, cu elemente de etanșare de calitate nu pot fi realizate fără un sistem de ventilație cu recuperare de căldură. Creșterea continuă a cerințelor privind etanșeitatea elementelor unei construcții generează probleme cum ar fi umiditatea, concentrația CO2, mucegaiul și micro-organismele cum ar fi acarienii, ce pot duce la apariția problemelor de sănătate a locatarilor.

Aceste probleme dispar odată cu instalarea unui sistem VRC. Ventilația automată este asigurată chiar și în momentul în care nu există locatari în clădire, dar la un nivel redus de schimb de aer. 

Schimbătorul de căldură dintr-un sistem VRC a devenit o parte integrantă dintr-un sistem avansat de ventilație. Acesta transferă căldura din aerul evacuat către aerul proaspăt introdus în clădire. 

Este important totuși să conștientizăm faptul că acest sistem nu asigură încălzirea spațiului, ci doar schimbul de aer necesar cu pierderi minime de energie. Pentru asigurarea încălzirii spațiului, este necesară instalarea unui sistem independent de încălzire în clădire. Sistemele de ventilație pentru casele familiale nu implică un design elaborat și nici calcule complicate. 

Unități centrale VRC

Unitățile centrale VRC sunt de mai multe tipuri:

  • Sentinel Kinetic Advance
  • Sentinel Kinetic B
  • Sentinel Kinetic B Plus
  • Sentinel Kinetic Horizontal 200ZPH
  • HR 100 R, HR 100 RS

Unitățile centralizate pentru VRC sunt HR 100 W și HR 30 W.

Sentinel Kinetic Advance

Unitățile Sentinel Kinetic Advance S și SX sunt unități centrale VRC de generație nouă care permit respectarea modului individual de viață în clădire și a stilului de viață al utilizatorului. Sunt concepute pentru ventilarea continuă a locuințelor familiale cu suprafața de locuit de până la 300 mp, aducând confort maxim pentru utilizator și o instalare ușoară.

Specificații tehnice Unitate VRC Regulus Sentinel Kinetic Advance SX

Consultă specificațiile tehnice ale Unității VRC Regulus Sentinel Kinetic Advance SX în partea de sus a paginii.