Suport de perete pentru distribuitor

O pereche de suporturi pentru montarea pe perete a unui distribuitor de 1". Distanța dintre perete şi centrul distribuitor este de 100 mm.

Cod 9191
Disponibilitate
în stoc
Etichetă LU-HV 100-150 (L-HV 100-150)
Cod 9191
Unități buc.
Ambalare cutie
Dimensiuni ambalaj 19 x 6 x 13 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 1,62 kg

Descriere

Suport de perete pentru distribuitor

 

Suportul de perete pentru distribuitor este conceput pentru a facilita montarea sigură și stabilă a distribuitoarelor de 1" pe perete. Această pereche de suporturi oferă o distanță optimă de 100 mm între perete și centrul distribuitorului, asigurând un spațiu adecvat pentru instalare și întreținere. Robuste și ușor de instalat, aceste suporturi sunt soluția ideală pentru organizarea eficientă a sistemelor de încălzire, contribuind la un aspect curat și la accesibilitatea componentelor sistemului.

Distribuitoare, dispozitive echilibrare presiune

Distribuitoarele sunt proiectate pentru a distribui apa de la o sursă de căldură la circuite separate de încălzire. Distribuitoarele HV-SG permit conectarea unui grup de siguranță (supapă de siguranță, aerisitor automat și manometru - în carcasă izolată) și a unui vas de expansiune sau a unui robinet de golire.

Buteliile de egalizare asigură echilibrarea dinamică a presiunilor din instalația de încălzire, datorate diferențelor de debit produse de pompele din instalație. 

Specificații tehnice Suport de perete pentru distribuitor

Consultă specificațiile tehnice ale Suportului de perete pentru distribuitor în partea de sus a paginii.