Bolț cu clemă Regulus pentru fixarea profilelor H pe acoperiş

Cod 7320
Disponibilitate
în stoc
Etichetă REG-7320
Cod 7320
Unități buc.
Ambalare pungă
Dimensiuni ambalaj 13 x 4 x 21 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 0,265 kg
Tip ambalaj vrac vrac
Unități în ambalare la vrac 1

Descriere

Bolț cu clemă Regulus pentru fixarea profilelor H pe acoperiș

 

Bolțul cu clemă Regulus pentru fixarea profilelor H pe acoperiș face parte din categoria Componente și kituri de instalare ale sistemului solar termal.

Un sistem solar pentru încălzirea apei (numit și sistem termal-solar) reprezintă o sursă de energie alternativă pentru încălzirea apei calde și poate constitui un aport la încălzire. Este potrivit pentru locuințe rezidențiale dar și pentru clădiri mari.

Caracteristici sistem solar termal

Pe parcursul zilelor însorite din primăvară până în toamnă, un sistem solar bine proiectat va furniza întreaga cantitate de apă menjeră necesară. Pentru completare pe perioada rămasă, se utilizează o sursă adițională (rezistență electrică, centrală pe gaz etc.). Sitemele termal solare pot fi proiectate și pentru aport la încălzire și încălzirea unei piscine cu utilizare sezonieră.

Motivul principal pentru care se achiziționează un sistem solar termal este economia importantă de energie realizată, de ex. economii de 50 - 65 % din costurile anuale pentru încălzirea apei menajere.

Avantaje sistem solar termal

Avantajele sitemelor solar termale Regulus sunt multiple:

  1. Economii importante de energie
  2. Durată de utilizare extrem de lungă
  3. Condiții de preț acesibile
  4. Sisteme solar termale ce pot fi integrate complet în sistemul de încălzire
  5. Suport tehnic de înaltă calitate  
  6. Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Componente sistem solar termal

Un sistem solar termal conține câteva componente esențiale: panouri solare (motate pe acoperiș, pe pereți sau pe sol), tubulatura de conectare, grupul de pompare și rezervorul de acumulare ACM (sau acumulator de căldură).

Componentele și kiturile de instalare pentru sistemele solare sunt esențiale pentru a asigura o instalare sigură și durabilă a panourilor solare.

Pentru montarea panourilor solare pe un acoperiș înclinat se folosesc ancore din oțel, ce se fixează pe partea de susținere a acoperișului sau pe o placă auxiliară. Ancorele se vor alege în funcție de tipul și compoziția acoperișului. Montarea panourilor solare pe acoperișuri tip terasă se va face în același mod ca și în cazul acoperișurilor înclinate, doar că ancorele sunt înlocuite de un suport triunghiular

Un kit special de fixare și interconecatre va fi folosit pentru fixarea și conectarea panourilor solare, în funcție de numărul panourilor. Acest kit e destinat conectării panourilor într-un singur câmp.

Un kit de conectare este necesar pentru conectarea câmpului de panouri la țevile de tur și retur, incluzând dopuri pentru racorduri neutilizate, precum și teacă pentru imersare senzor și racord aerisire (în funcție de tipul panoului).

Specificații tehnice Bolț cu clemă Regulus pentru fixarea profilelor H pe acoperiș

Consultă specificațiile tehnice ale Bolțului cu clemă Regulus pentru fixarea profilelor H pe acoperiș în partea de sus a paginii.