Grupuri de pompare solare

Grupurile de pompare asigură transferul căldurii de la panouri la rezervoarele cu acumulare de căldură/boiler. Ele conțin o pompă de recirculare, plus alte componente: supapă de siguranță, debitmetru, clapetă de sens, robinete de umplere etc. Grupurile de pompare sunt gata asamblate și testate, echipate cu o carcasă termoizolantă în două părți și o placă rigidă în spate ce permite fixarea rapidă pe perete sau pe rezervor. Un vas de expansiune se va conecta la grupul de pompare.  

:
Picture: CSE SOL G SRS1 T grup de pompare
Grup de pompare monotubulară cu regulator integrat SRS1 T pentru 1 consumator solar şi 2 senzori incluşi, cu pompă Grundfos UPM3 Hybrid 7m. Debitmetru mecanic. Cablu de alimentare pentru priză 230 V.
Picture: CSE SOL G SRS1 T-E grup de pompare
Grup de pompare monotubulară cu regulator integrat SRS1 T pentru 1 consumator solar şi 3 senzori incluşi, cu pompă Grundfos UPM3 Hybrid 7m, debitmetru mecanic, priză de alimentare de 230 V comutată de controler pentru alimentarea unei rezistente electrice cu o putere de până la 3 kW.
Picture: CSE SOL W SRS1 T-E Grup de pompare
Statie de pompare monotubulară cu controler SRS1 T integrat, pentru 1 consumator solar, 3 senzori inclusi, cu pompă Wilo PARA ST 25/7 iPWM2 si priză de 230V comutată de regulator destinată alimentarii unui element de incalzire electrică de pana la 3 kW de putere.