CSE SOL G SRS1 T-E HDO grup de pompare

Control integrat da
Code Produs Disponibilitate
18968 Grup de pompare solar Regulus CSE SOL G 3/4M SRS1 T-E HDO indisponibil
18964 Grup de pompare solar Regulus CSE SOL G 1M SRS1 T-E HDO indisponibil

Descriere

Grup de pompare solar Regulus CSE SOL G SRS1 T-E HDO

 

Grupul de pompare solar Regulus CSE SOL G SRS1 T-E HDO este o componentă esențială a sistemului solar termal.

Un sistem solar pentru încălzirea apei (numit și sistem termal-solar) reprezintă o sursă de energie alternativă pentru încălzirea apei calde și poate constitui un aport la încălzire. Este potrivit pentru locuințe rezidențiale dar și pentru clădiri mari.

Caracteristici sistem solar termal

Pe parcursul zilelor însorite din primăvară până în toamnă, un sistem solar bine proiectat va furniza întreaga cantitate de apă menjeră necesară. Pentru completare pe perioada rămasă, se utilizează o sursă adițională (rezistență electrică, centrală pe gaz etc.). Sitemele termal solare pot fi proiectate și pentru aport la încălzire și încălzirea unei piscine cu utilizare sezonieră.

Motivul principal pentru care se achiziționează un sistem solar termal este economia importantă de energie realizată, de ex. economii de 50 - 65 % din costurile anuale pentru încălzirea apei menajere.

Avantaje sistem solar termal

Avantajele sitemelor solar termale Regulus sunt multiple:

  1. Economii importante de energie
  2. Durată de utilizare extrem de lungă
  3. Condiții de preț acesibile
  4. Sisteme solar termale ce pot fi integrate complet în sistemul de încălzire
  5. Suport tehnic de înaltă calitate  
  6. Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Componente sistem solar termal

Un sistem solar termal conține câteva componente esențiale: panouri solare (motate pe acoperiș, pe pereți sau pe sol), tubulatura de conectare, grupul de pompare și rezervorul de acumulare ACM (sau acumulator de căldură).

Grupuri de pompare solare Regulus

Grupurile de pompare solare asigură transferul căldurii de la panouri la rezervoarele cu acumulare de căldură/boiler. Ele conțin o pompă de recirculare, plus alte componente: supapă de siguranță, debitmetru, clapetă de sens, robinete de umplere etc.

Grupurile de pompare solare sunt gata asamblate și testate, echipate cu o carcasă termoizolantă în două părți și o placă rigidă în spate ce permite fixarea rapidă pe perete sau pe rezervor.

Un vas de expansiune se va conecta la grupul de pompare.  

Specificații tehnice Grup de pompare solar Regulus CSE SOL G SRS1 T-E HDO

Consultă specificațiile tehnice ale Grupului de pompare solar Regulus CSE SOL G SRS1 T-E HDO în partea de sus a paginii.