Wilo Para ST 25/7 iPWM2 - 130 - 6/4" Pompă, Molex

Cod 19413
Disponibilitate
indisponibil
Etichetă PARA ST25/7 IPWM2 130 K6P0-ND
Cod 19413
Unități buc.
Dimensiuni ambalaj 13 x 14,5 x 19 cm
Greutate (inclusiv ambalaj) 1,755 kg

Descarcă

Manual| Deschide (PDF 1 MB)

Descriere

Wilo Para ST 25/7 iPWM2 - 130 - 6/4" Pompă, Molex

 

Wilo Para ST 25/7 iPWM2 - 130 - 6/4" Pompă, Molex este o piesă de schimb pentru sistemul solar termal.

Un sistem solar pentru încălzirea apei (numit și sistem termal-solar) reprezintă o sursă de energie alternativă pentru încălzirea apei calde și poate constitui un aport la încălzire. Este potrivit pentru locuințe rezidențiale dar și pentru clădiri mari.

Caracteristici sistem solar termal

Pe parcursul zilelor însorite din primăvară până în toamnă, un sistem solar bine proiectat va furniza întreaga cantitate de apă menjeră necesară. Pentru completare pe perioada rămasă, se utilizează o sursă adițională (rezistență electrică, centrală pe gaz etc.). Sitemele termal solare pot fi proiectate și pentru aport la încălzire și încălzirea unei piscine cu utilizare sezonieră.

Motivul principal pentru care se achiziționează un sistem solar termal este economia importantă de energie realizată, de ex. economii de 50 - 65 % din costurile anuale pentru încălzirea apei menajere.

Avantaje sistem solar termal

Avantajele sitemelor solar termale Regulus sunt multiple:

  1. Economii importante de energie
  2. Durată de utilizare extrem de lungă
  3. Condiții de preț acesibile
  4. Sisteme solar termale ce pot fi integrate complet în sistemul de încălzire
  5. Suport tehnic de înaltă calitate  
  6. Produs ecologic cu impact redus asupra mediului

Componente sistem solar termal

Un sistem solar termal conține câteva componente esențiale: panouri solare (motate pe acoperiș, pe pereți sau pe sol), tubulatura de conectare, grupul de pompare și rezervorul de acumulare ACM (sau acumulator de căldură).
Piesele de schimb sunt esențiale pentru eficiența și durabilitatea sistemului solar termal. Aceste piese sunt concepute special pentru a înlocui componentele uzate sau defecte ale instalației tale, asigurând un funcționament sigur și optim. Utilizarea pieselor de schimb potrivite contribuie la maximizarea captării energiei solare și transferului termic eficient, conducând la o producție sporită de apă caldă menajeră sau de încălzire. Pe lângă îmbunătățirea eficienței, aceste piese reduc costurile de întreținere și reparații și prelungesc durata de viață a sistemului solar termal.

Alegerea și instalarea corectă a pieselor de schimb adecvate reprezintă o investiție esențială pentru un sistem solar termal performant și durabil.

Specificații tehnice Wilo Para ST 25/7 iPWM2 - 130 - 6/4" Pompă, Molex

Consultă specificațiile tehnice ale produsului Wilo Para ST 25/7 iPWM2 - 130 - 6/4" Pompă, Molex în partea de sus a paginii.